En ret med masser af smag- og ikke mindst, en af de retter hvor man kan bruge alle resterne i køleskabet:)
Til 6 personer:
1 røger mørbrad
200 g store rejer
2 røde peberfrugter
4 forårsløg
4 stængler bladselleri
6 fed hvidløg
3 fint hakkede løg
4 dl ris
2 DS hakket tomat
8 dl hønse boullion
Friske koriander
1 tsk chili
1 tsk paprika
1 tsk timian
Frisk peber og salt
Start med at bland rejerne med chili, paprika og timian. Lad det stå i en skål og marinerer.
Hak løg og hvidløg fint. Skær mørbraden i skiver eller i tern. Steg det på panden. Herefter kommer du risene på panden og steger videre- de skal ikke blive brune.
Kom først hakket tomat i og derefter kommer du bouillonen i lidt efter lidt indtil risene er kogt færdige.
Imens hakker du selleri og peber fint.
Når risen er færdig kogt kommer du selleri og peber i og varmer det med. Når retten er færdig og du har taget den af varmen blander du rejerne i.
Serverer med friske forårsløg og friske koriander på toppen