img_2577.jpg

Jambalaya med rejer og røget mørbrad

En ret med masser af smag- og ikke mindst, en af de retter hvor man kan bruge alle resterne i køleskabet:)

Til 6 personer:

1 røger mørbrad

200 g store rejer

2 røde peberfrugter

4 forårsløg

4 stængler bladselleri

6 fed hvidløg

3 fint hakkede løg

4 dl ris

2 DS hakket tomat

8 dl hønse boullion

Friske koriander

1 tsk chili

1 tsk paprika

1 tsk timian

Frisk peber og salt

Start med at bland rejerne med chili, paprika og timian. Lad det stå i en skål og marinerer.

Hak løg og hvidløg fint. Skær mørbraden i skiver eller i tern. Steg det på panden. Herefter kommer du risene på panden og steger videre- de skal ikke blive brune.

Kom først hakket tomat i og derefter kommer du bouillonen i lidt efter lidt indtil risene er kogt færdige.

Imens hakker du selleri og peber fint.

Når risen er færdig kogt kommer du selleri og peber i og varmer det med. Når retten er færdig og du har taget den af varmen blander du rejerne i.

Serverer med friske forårsløg og friske koriander på toppen