Har netop modtaget denne mail fra Janne- der virkelig har flyttet sig så utrolig meget på 3 måneders sundhedsguide. Ja jeg er røv stolt af hende:)))

JEG STARTEDE VED DINA FOR 3 MÅNEDER SIDEN, DA JEG TRÆNGTE TIL ET SPARK BAGI! JEG HAVDE ALTID DIVERSE UNDSKYLDNINGER FOR HVORFOR JEG IKKE SKULLE GÅ I GANG. MEN JEG VAR SÅ ENERGIFORLADT, OG HAVDE IKKE TABT MIG SIDEN JEG FIK MIN SØN FOR SNART 4 ÅR SIDEN. SÅ JEG VIDSTE JEG SKULLE I GANG OG JEG VIDSTE OS JEG IKKE KUNNE GØRE DET SELV. 

SÅ DA JEG SÅ OPSLAGET OM SUNDHEDSGUIDEN TÆNKTE JEG, NU SKAL DET SKU VÆRE NU! JEG KONTAKTEDE DINA MED DET FORMÅL AT TABE 10-15 KILO INDEN AUGUST. DINA SATTE MIG I GANG MED DET SAMME. OG HUN LAVEDE EN RIGTIG GOD PLAN TIL MIG. DA JEG SÅ PLANEN TÆNKTE JEG ”WOW, DET LYDER NEMT” DER VAR IKKE LAVET ET KLOKKESLETS PROGRAM SOM DU KAN FINDE PÅ NETTET, DER VAR IKKE BESTEMT HVAD JEG I HVERT FALD SKULLE OG IKKE SKULLE SPISE. HVILKET GJORDE DET SÅ NEMT AT GÅ TIL. DET SKULLE DOG VISE SIG IKKE ALTID AT VÆRE LIGE NEMT, OG DER HAR DET VÆRET SÅ DEJLIGT AT HAVE DINA TIL AT MUNTRE MIG OP, OG FORTÆLLE MIG HVOR GODT ET ARBEJDE JEG GJORDE. ELLERS HAVDE JEG GIVET OP MANGE GANGE, OG TÆNKT NU HAR JEG SPIST DET STYKKE KAGE SÅ DET SKU OS LIGEMEGET. MEN DET VAR BARE OP PÅ HESTEN IGEN DAGEN EFTER. JEG KUNNE IKKE HAVE GJORT DET UDEN DINAS STØTTE OG VEJLEDNING! OG JEG KAN KLART ANBEFALE DINA, SÅ HVIS I SIDDER OG TÆNKER OVER AT STARTE PÅ ET FORLØB SÅ GØR DET. ☺ SPRING UD I DET, JEG LOVER I VIL IKKE FORTRYDE DET! 

DE 3 MÅNEDER HAR GIVET MIG SÅ MEGET. JEG ER SÅ MEGET MERE GLAD FOR MIG SELV, OG JEG HAR SÅ MEGET MERE ENERGI I HVERDAGEN – JEG HAR NU TABT MIG 8 KILO OG 33 CM – OG JEG ER SÅ KLAR PÅ AT FORTSÆTTE!