Jeg besluttede til min fødselsdag i september, at nu skulle der ske noget nyt med en vægtder i mange år ikke havde været noget nær under de 100kg tværtimod J.

Derfor besluttede jeg, at gøre noget for mig selv og min fremtidige syn på kost og motion.

Jeg fandt Dinas sundhedsguide på nettet og tænkte det var vejen frem da jeg ikke selv havde kunnet gøre det der skulle til. Sundhedsguiden var for mig lige det skub og motivation jeg havde brug for. Dina vejledte mig i min kost, lavede en træningsplan og fulgte ugentlig op på at det nu gik som det skulle. Det gjorde jeg følte en forpligtigelse i at holde planen og det gav resultater straks.

Jeg vejede 107 kg da jeg startede og jeg i skrivende stund 92 kg. Jeg fik altså smidt 15 kg. I mit forløb og vil med de værktøjer jeg har fået også kunne se mit endelige mål på 87 kg inden længe.

Så kan kun anbefale andre der gerne vil tabe sig og samtidig få styr på sine dårlige tilvalg af kost at benytte sig af sundhedsguiden hos Dina.

 

Jesper