Den er både gluten og mælkefri.
Her er nok til 8 personer- eller 6 meget sultne.
Bunden:
300 g marcipan
1 dl kokosfibermel
3 æg
2 spsk kakao pulver
Blend eller pist det hele sammen. Dejen er meget klistret. Læg bagepapir i en tærteform og fordel dejen ( ja du bliver nødt til at sætte fingerne i dejen).
Bag den i ovnene ved 175 g i 20 min.
Herefter tager du 100 g chokolade- mørk og gerne 80%. Bræk det i stykker og fordel det på den varme bund så det smelter. Smør det herefter ud så det dækker bunden:)
Køl bunden af i køleskabet- til chokoladen er stivnet.
Fyld:
300 ml kokoscreme
100 g blåbær
200 g jordbær
Lidt lime blade til pynt
Pisk kokoscremen luftig. Fordel den udover bunden. Herefter pynter du med jordbær, blåbær og limeblade.
Serverer lige efter:)