Den er både gluten og mælkefri.

Her er nok til 8 personer- eller 6 meget sultne.

Bunden:

300 g marcipan

1 dl kokosfibermel

3 æg

2 spsk kakao pulver

Blend eller pist det hele sammen. Dejen er meget klistret. Læg bagepapir i en tærteform og fordel dejen ( ja du bliver nødt til at sætte fingerne i dejen).

Bag den i ovnene ved 175 g i 20 min.

Herefter tager du 100 g chokolade- mørk og gerne 80%. Bræk det i stykker og fordel det på den varme bund så det smelter. Smør det herefter ud så det dækker bunden:)

Køl bunden af i køleskabet- til chokoladen er stivnet.

Fyld:

300 ml kokoscreme

100 g blåbær

200 g jordbær 

Lidt lime blade til pynt

Pisk kokoscremen luftig. Fordel den udover bunden. Herefter pynter du med jordbær, blåbær og limeblade.

Serverer lige efter:)