Kokos og kylling

Kylling i kokosmælk

Kender du ikke de dage, hvor man bare har behov for det skal være let og tilgængeligt. Hvor man ikke behøver stå flere timer i køkkenet – de dage man kommer lidt for sent hjem – eller ungerne måske er lige lidt for trætte. Det er en af de dage, du skal vælge denne ret. Den smager fantastisk og er simpel.

Du kan lave til flere dage – så lave dobbelt portion, så det er let i morgen.

Til 4 personer:

Du skal bruge:
400 g kyllinge inderfillet
100 g serrano skinke
1 rød peber
2 løg
2 fed hvidløg
150 g spinat
200 g broccoli
2 spsk paprika
1 ds kokosmælk
2 spsk soltørrede tomater

Start med at stege skinken sprød.
Lig den på en tallerken og tilbered resten.
Steg kyllingen og tag den af panden. Steg alle grøntsagerne sammen med paprika- vend kyllingen i. Kom kokosmælken i og lad det simre i 10 min.

Du serverer den med blomkålsris, almindelige brune ris eller pasta