Lækker, let og allergi venlig lasagne.
Opskrift til 5-6 personer:
Du skal bruge:
400 g Kyllinge inderfilet
2 ds tomat pure
400 g frisk spinat
3 ds hakket tomat
3 fed hvidløg
1 stort løg
1 pk glutenfri lasagne plader- eller almindelig hvis du ikke har allergi
0,5 l rismælk – eller almindelig mælk, hvis du ikke har allergi
Maizena til jævning
Chili, salt, peber og muskat nød
Du skal starte med at hakket hvidløg og løg. Skær kyllingen i mundrette stykker. Steg kylling, løg og hvidløg i en tykbundet gryde. Rengør spinaten og kom den i. Krydder godt med salt, peber og chili. Herefter kommer du tomat pure i og derefter hakket tomat.
Så laver du den hvide sauce. Kog rismælket op- krydder med muskat nød, salt og peber. Jævn saucen med maizena.
Herefter laver du lasagnen. Kom først Kyllinge saucen i bunden. Efter lasagne plader og den hvide sauce- og gentag. Slut af med Kyllinge saucen.
Bag den i ovnen ved 180 grader i 30 min.