Jeg startede hos Dina i september. Jeg havde undersøgt mange steder for at finde en, der kunne hjælpe mig. Jeg havde et ønske om at komme godt i gang med træning, leve sundere, blive vænnet af med alle de dumme vaner, som fx at tage usunde mellemmåltider. Ønskede at få en veltrænet krop, men ikke et vægttab. Jeg havde selv kæmpet med at komme i gang, men det var et større projekt…Jeg hørte om Dina, af en bekendt, og tænkte hun helt sikkert kunne hjælpe mig. Mit mål under pogrammet var at blive et par cm mindre, og jeg kan stolt sige jeg nåede mit mål og tabte 30 cm. Og jeg glæder mig til at forsætte og stå på egne ben, og få endnu mere ud af hjælpen jeg har fået.

Dette har været et fantastisk projekt, og jeg havde aldrig forstillet mig, det kunne lade sig gøre på så kort tid.

Det Dina også hjælper med, er man får selvtillid, og det er i sig selv en dejlig ting, man får med!

Når man er kommet i gang og man allerede efter en måned bliver overrasket over de cm der allerede er røget, motivere det en endnu mere.

 

Dina er så sød en person, og ikke mindst utrolig dygtig! Jeg vil takke Dina SÅ mange gang. Hun støtter en når der er noget, der ikke er nemt, og altid kommer med et god alternativ, hvis noget ikke fungere. Og utrolig god til at opmuntre en.

Jeg ramte julemåneden, der ikke er nem hvis man ønsker at leve sundt, og fik gode råd fra både Dina, men også fra hendes utrolig gode hjemme side, med mange lækre opskrifter.

 Kostplanen og træningsplanen som Dina lavede til mig, var nem og overskuelige.  
Jeg kan i hvert fald anbefale sundhedsguiden hos Dina. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv!

Hvis du har et ønske om vægttab, eller bare en mere trænet krop som mig, og sundere livsstil så meld dig til! 
Knus Line.