louise

Det er lige præcis derfor jeg ELSKER mit arbejde:-))
Louise har været på sundhedsguide, og skriver følgende:
Et vægttab er super svært! Jeg havde i mange år misbrugt min krop og taget 10 kg på hvert år, og tab tdem igen det samme år… det var nemt at tabe de ekstra kg igen når man havde levet alt for godt en periode, men sådan gik det ikke denne gang. Jeg havde grundet personlige og familiære problemer svært ved at holde fast i træningen og den sunde kost, og hver gang det gik godt i et par dage, vendte vognen hurtigt, og så kom jeg tilbage til dumme kostvaner og manglende træning igen. Når jeg blev ked af det hjalp det at spise usundt, smide sig på sofaen til en film og ta´i byen sammen med veninderne… men det hjalp ikke på vægten… Langtfra.
Jeg stod en dag i november og kiggede på mit eget spejlbillede og kunne slet ikke orke at se på mig selv. Jeg havde på en periode på 7 måneder taget 12 kg på og hvis jeg ikke gjorde noget drastisk, så ville vægten fortsætte op ad. Jeg kunne ikke klare det selv denne gang, og jeg kiggede rundt på nettet efter forskellige ting der evt kunne hjælpe,og kom selvfølgelig forbi Dina Almindes hjemmeside. Jeg kender nogle af mine veninder der havde fået hjælp igennem hende med succes, og uden at tænke ret meget over det kontaktede jeg hende samme aften. Dina svarede igen ret kort efter på en mail – og jeg ringede hende op da jeg havde talt med kæresten om hvad han synes – vi blev enige om at det her forløb var det helt rigtige for mig.
Jeg begyndte ret kort tid efter på forløbet, og var ret nervøs for om jeg nu kunne klare det. Jeg var bange for om kostplanen nu var for svær – om det var opskrifter jeg ikke anede hvordan man skulle lave, ingridienser jeg ikke vidste hvad var, og om træningsplanen nu var super hård og svær, men Dina sendte mig mine planer, og jeg blev positivt overrasket. Madplanen var super nem og enkel, og der var ikke en masse opskrifter man ikke kunne finde ud af. Det var enkelt og man måtte egentlig selv bestemme hvad man ville lave, bare man holdt sig inden for nogle enkelte regler. Selvfølgelig var det svært at stoppe med den fede mad, og alt det sukker jeg tidligere havde hældt i mig, og der gik langtid hvor jeg higede efter sukker hver aften… men efter en lille måned glemte jeg helt min sukkertrang. De regler der var i kostplanen var så nemme at huske at man ikke behøvede at have den med under armen hver gang man skullle noget – det lå ligesom bare i hovedet hvad man skulle holde sig inden for, og det var super dejligt og nemt. Lige noget for mig. På den måde blev det også ret hurtigt hverdag at spise på denne måde, og idag her 3 måneder efter, er det bare sådan reglerne er – jeg spiser efter disse regler hver dag. Selvfølgelig er mig og min kæreste også ude og spise ind imellem eller bliver inviteret ud, og der ryger da usundt mad ned – men nu ved vi hvordan vores hverdage skal se ud, og det er super dejligt så man ikke falder i det samme gamle hul igen.
Træningsplanen var heller ikke svær. Dina lavede den så den passede med mit arbejde og det var super skønt at vide præcis hvornår man skulle træne – og selvfølgelig var der også plads til forandringer hvis man skulle noget. Jeg havde svært ved i starten at lette min mås op i træningscenteret fordi jeg var så flov over hvordan jeg så ud. Jeg havde jo MANGE gange været der oppe og tabt de ekstra kg, men det havde ikke stået så slemt til som nu. Dina skrev til mig at det var en god ide at lave en liste med 10 ting man synes man selv var god til, ta et billede af sig selv i undertøj mm – og inden længe blev jeg faktisk mere og mere tilfreds med mig selv, og det blev igen nemmere at ta afsted i motionscenteret. Jeg begyndte at indse at jo bedre jeg fik det inden i mig selv, og med mig selv – jo nemmere blev det også at komme afsted, jo nemmere blev det også at spise rigtigt og gøre de sunedere ting i hverdagen. Når man har det skidt indvendigt er det svært at gøre de rigtige ting for sig selv, så det her forløb har for mig også handlet om at få det bedre inden i hovedet og i kroppen, så jeg kunne begynde at gøre de rigtige ting for mig selv – og det må man sige er lykkedes.
Jeg har i mit 3 måneders forløb tabt mig 10 kg. Det er ikke helt det resultat jeg gerne ville ha haft, havde faktisk et mål på 15 kg. Det skal lige siges at det på ingen måder er Dinas program der har gjort jeg ikke har nået mit mål. Jeg kunne bare ikke tabe mig ligeså hurtigt mere, da min krop igennem så mange år var blevet mishandlet med så store vægttab, og vægt øgninger på så kort tid, så ofte. jeg er samtidig blevet ældre og de dumme kg sidder bare bedre fast end da man var i 20érne. Jeg er super glad for de 10 kg, og jeg skal huske på jeg også valgte at gå igang med forløbet i juletiden, og det var super dejligt at se man ikke havde taget på i julen, men istedet for havde tabt sig. Jeg har smidt en del cm på min krop også, men det vigtigste for mig er faktisk at jeg har fået det godt inden i. Da jeg gik igang med forløbet sagde Dina til mig at hendes mål faktisk var at jeg skulle få det godt med mig selv igen, at jeg skulle få det godt inden i kroppen, og jeg må indrømme at jeg på det tidspunkt tænkte: BULLSHIT!! Men jeg fik det hurtigt bedre… Den sunde mad, træningen, de forskellige små opgaver Dina gav mig… ja det ene med det andet – det hjalp virkelig. Man skal ikke glemme hvad sund mad, rene råvare og rent vand kan gøre ved kroppen og sindet. Jeg er ihvertfald blevet stor fan.
Jeg er selvfølgelig ikke færdig med at tabe mig. jeg vil gerne tabe mig 10 kg mere. Jeg er ikke typen der på noget tidspunkt bliver tynd, ja faktisk heller ikke normalvægtig, men jeg vil gerne have en sund krop, og om 10kg mere, så ved jeg at jeg er tilfreds med mig selv. Jeg ville aldrig være Louise uden mine former, og min brede bagdel – Jeg er fan af kvindelige former. Men nu er jeg også fan af sundhed, og det er Dinas skyld. En krop med former skal efter min mening stadig være sund og se på, og det var min bestemt ikke da jeg begyndte i forløbet. Den var bulet, dellet og usund. Jeg kan igennem forløbet sagtens se at jeg ikke har den der udstående, oppustede mave mere, min hud er blevet sundere at se på og hold op hvor er det dejligt når man kan se at de gamle ynglings jeans de passer igen uden at man er ved at brække sig når man skal lukke dem. Ja det er faktisk også blevet til en del nye par bukser – og bæltet er fundet frem til de gamle.
Jeg vil slutte min lille historie her, og sige til jer der tænker over om det her forløb er noget for dig. DET ER DET!! Det er et forløb for alle. Om du er tyk eller tynd, træner meget eller lidt, så er det her forløb bare en god øjnåbner på alle måder. Dina giver dig de bedste midler til det netop du mangler i din hverdag. Jeg skal nu til at stå på egne ben igen, og jeg er skræmt fra vid og sans, men Dina har lovet mig at, hvis jeg er ved at falde tilbage til gamle rammer, så skal jeg bare ringe eller skrive, så starter vi forløbet op igen hvor vi slap – og jeg kan igen havde hende ved min side. Det er så dejligt at vide.
Held og lykke til ALLE der starter på det her forløb. Jeg hepper på jer, jeg hepper på mig selv – jeg hepper på en sundere livsstil.
Over and out, Louise:)