Brit Kobberø har døjer med migræne og kronisk bihule- og pandehule betændelse igennem flere år ( mindst 15). Hun skriver:

Jeg har døjer med migræne og kronisk bihule- og pandehule betændelse igennem flere år- mindst 15. Efter utallige undersøgelser og penicillin behandlinger- uden effekt- så ville jeg prøve noget andet. Jeg fik anbefalet Dina og fik min første akupunktur behandling den 21. November hos hende. Det er det mest fantastiske jeg har oplevet! Efter 5 besøg hos hende har jeg det godt. Ingen daglige smerter, ingen medicin. Jeg er glad og tilpas- føler overskud og velbehag generelt! Jeg har ikke haft det SÅ godt i mange år- og det er ubeskriveligt dejligt. Jeg anbefaler Dina til alle jeg høre om har det træls på den ene eller den anden måde- for det er utroligt hvad hun kan gøre med hendes “nåle”.

Brit Kobberø