Opskriften er bestemt ikke sund på nogen måde- men den er lækker. Så til alle jer med gluten og mælkeallergi er her et alternativ, som bestemt er så lækkert det kan serveres for alle:)
5-6 mini kiksekage:
75 g olivenolie eller kokosolie
150 g mørk chokolade – 80% uden mælk
1/2 dl flormelis
2 tsk vanilje pulver
2 æggeblommer
Gluten og mælkefri Marie kiks eller andre kiks
Smelt chokolade i et vandbad. Tilsæt olie og æggeblommer. Rør det flydende sammen- bagefter tilsætter du flormelis og vanilje pulver.
Tag en muffins form og hæld lidt af chokoladen i bunden af formen. Læg en kiks ovenpå. Hæld mere chokolade på kiksen og læg en kiks mere. Til sidst sørger du for at hælde chokolade i formen- så det dækker. Pynt evt kagen inden chokoladen størkner helt.
Opbevares i køleskabet til de skal spises