Ronni har været på sundhedsguide – og han har tabt sig hele 20 kg!! Det har været et rigtig spændende forløb, da der har været lidt ekstra udfordringer da han bor i Kina og kosten derfor ikke er helt som herhjemme. Læs om hans oplevelser her:
Da jeg sidst i August 2016 læste om en der havde tabt sig en del ved at følge et forløb hos Dina, tænkte jeg om det var noget for mig. Jeg har været overvægtig hele mit voksen liv, og kunne godt tænke mig at smide nogle af de overflødige kilo.

Efter at have tænkt over det i nogle dage, og kigget lidt på hendes hjemmeside, så tog jeg kontakt til Dina på email, da jeg bor i Kina er det nemmest, men jeg fik hurtig svar på at hun ikke mente at det ville være et problem for hende at hjælpe mig, der kunne selvfølgelig være lidt med kosten da den er lidt anderledes end den danske mad, men vi blev enige om at starte et 3 måneders forløb.

Det gik rigtig hurtigt med at få en kost og træningsplan, og der var en rigtig god gennemgang af begge planer inden opstart, samt ændringer undervejs.

Efter opstart af forløbet var det rigtig dejligt med opfølgning en gang i ugen, og svaret på disse har været rigtig brugbart for mig, og det har været rart at der hele tiden har været mulighed for tilpasning og vejledning.

Det første mål vi blev enige om var at jeg skulle under 100kg på 3 måneder, nåede 101kg men med en start vægt på 114 kg syntes jeg stadig at det gik rigtig godt, faktisk så godt at vi blev enige om endnu et forløb med opstart i Januar, og denne gang var målet 95kg, og det blev nået den 20-03-2017, endda lidt mere, for den dag sagde vægten 94,1kg. Så på lidt over 6 måneder har jeg tabt mig 20kg, blevet 6cm mindre omkring mine lår, 20cm mindre omkring taljen og 18 cm mindre omkring hofterne.

Så må sige at der virkelig er sket noget, og jeg er kommet til at holde af både at spise sundt og dyrke motion, så tror bestemt at jeg har fået nogle værktøjer jeg kan bruge i fremtiden.

Nu skal der så bare arbejdes lidt mere med opstramning og finde et leje hvor jeg holder vægten stabil, men der har Dina heldigvis sagt at hvis jeg har brug for råd og vejledning til det, er jeg altid velkommen til at kontakte hende.