Vildt lækre muffins med chokolade mousse. De er så lette at lave- de skal hverken bage eller andet. Ja så er de både gluten, mælke og uden tilsat sukker:)
Der bliver 10 stk af opskriften:
Du skal bruge
200 g mandler
100 g FRISKE dadler
1 spsk kokosolie
100 g mørk chokolade- mælke og sukkerfri
300 ml kokosfløde ( kan du ikke få det- så er det det sammen som det fede i en kokosmælk. Så købe det, sæt det i køleskabet og tag det øverste fede)
Start med at lav bundene.
Blend mandler, dadler og kokosolie sammen. Fordel massen i de 10 muffins forme og tryk det ud i bunden. Det skal være mellem 0,5-1 cm.
Herefter laver du chokolade moussen. Smelt chokoladen over et vandbad. Bland den smeltede chokolade sammen med kokosfløden.
Fordel moussen i de 10 forme. Stil dem på køl indtil de skal spises❤️❤️
Super med frisk frugt.