Til 18 bar:

1 dl peanut butter

2 dl honning

2 æg

100 g groft hakkede mandler

5 dl havregryn – evt glutenfri

1 dl chia frø

2 dl hørfrø

1 dl græskar kerner

1 dl tranebær

1 dl hakkede tørrede abrikoser

Tænd ovnen på 175 grader.

Hak mandlerne groft og fordel mandler, chia frø, hørfrø, græskarkerner, havregryn på en bageplade. Sæt det i ovnen i ca. 10 min og rør engang imellem.

Smelt honningen i en gryde. Når det er helt smeltet tager du det af varmen og tilsætter peanut butter. Rør det godt ud og tilsæt så de to æg og rør igen. Når massen er jævn hakker du abrikoserne fint og tilsætter tranebær og aprikoser. Når alle de tørre ingredienser er færdige i ovnen hælder du det i den flydende masse. Rør det godt sammen og fordel det i en ildfast form ( ca. 22*30 cm).

Bag det i ovnen i 15 min.

Lad det køle helt ned inden du skære 18 bar.