Med en til tider afkræftet krop og et fejlagtigt syn på kost, var det oplagt at få udarbejdet en kost- og træningsplan. Jeg henvendte mig derfor til Dina i håb om at forbedre min halvmarathon tid (1:50), men samtidig opnå mere styrke i kroppen. I mit tre måneders forløb varede det ikke længe, før jeg begyndte se resultater. Der gik pludselig sport i hver eneste løbetur- fremskridt var det vigtigste. Jeg er overbevist om at mine forbedringer skyldes en kombination af kost og træning.

Jeg har i forløbet ændret mit syn på kost- det kan altså godt betale sig at spise flere gange om dagen med en varieret kost. Alt indebærer ikke kun opture, men Dina har været en kæmpe hjælp, idet hun ud over udarbejdelsen af planer også har været interesseret og positiv. Alt sammen har resulteret i, at jeg idag har en stærkere og oplagt krop med en masse energi. Herudover har jeg også nået mit mål- et gennemført halvmarathon med tiden 1:44. Jeg er SÅ taknemlig og glad!

20140704-102506-37506288.jpg