1982322_687549104622435_1765397804_n

Har fået de her billeder og denne tekst af Pia, som er med på sundhedsguide. Så kan man da ikke andet end at blive glad:)))
At være med på forløbet betyder alt for mig. Jeg har en jeg skal stå til ansvar for hver uge. Det betyder rigtigt meget for mig at være på dette forløb og jeg har lært om kosten og dets betydning for mig. Jeg føler en mæthed hele dagen og har ikke trang til en masse usundt. Derudover får jeg en træningsplan, som er lige efter, hvad jeg gerne vil og som giver gode resultater for mig. Jeg ville under ingen omstændigheder have opnået mine resultater, hvis ikke jeg havde Dina til at støtte mig og vejleder og lære mig, hvordan jeg skal agere. Det gør jeg holder fast og kæmper endnu hårdere, fordi der er en der hepper på mig og er fantastisk til at give råd og skuldreklap….