Altså- jeg må tilstå jeg ikke havde de store forventninger til denne kage. Normalt synes jeg raw food kager kan bliver lidt “kedelige”. Men nu er det længe siden jeg har eksperimenteret- og jeg havde lovet pigerne lidt lækkert;)

9 stykkerTil bunden skal du bruge:


150 g mandel mel

180 g dadler

1 tsk vanilje pulver

Du skal blende dadlerne og blande mandel melen i. Ja nu synes jeg nødder smager lidt bedre hvis de lige er varmet engang. Så jeg har tilsat 3 æggehvider i dejen og bagt den ved 180 grader i 8 min ( hvilket er snyd hvis du vil lave den helt efter reglerne).

Nå men tryk dejen ud i en tærte form og stil den i fryseren til den er fast.

Mens blender du fyldet. Det består af:

3 spsk kokosolie

3 spsk flydende honning

2 bananer

Saften fra 1 citron

Saften fra 3 lime

100 g cashewnødder

60 g kokosmel

Blend det hele sammen til en fast yoghurt lignende masse. 

Tag bunden ud af fryseren og hæld massen ovenpå. Sæt kagen i ovnen igen og lad det hele blive fast.

Tag den ud og lad den stå i 10 min inden servering.

Pynt evt med jordbær