Mit forløb med Dina startede da jeg i december så et af hendesopslag på facebook. 

 

Jeg havde længe inden forløbet selv prøvet at smide de ekstra kilo, men med afhængigheder til sødesager, var det uden succes. Til sidst var jeg så træt hele tiden, mit spejlbillede var mit værste marridt og jeg HADEDE at kigge på mig selv, specielt på billeder, så da Dinas opslag dukkede på facebook, var der ikke så meget at tænke over. Jeg vidste, at hvis jeg skulle gennemfører et vægttab, var jeg nødt til at have hjælp og Dina skulle være den der hjælp mit igennem det.  

 

Nu efter 3 måneder under Dinas vinger på sundhedsguiden, har jeg fået en helt ny energi i min hverdag, og et helt nyt forhold til kost, træning og mig selv. 

 

Dina har været en kæmpe støtte hele vejen igennem. En helt ny livsstil er til tider en stor kamp, og det har det bestemt også været for mig, da det ikke kun er en fysisk kamp, men ligeså meget en psykisk kamp. Dina har både taget sig af mine fysiske og psykiske kampe igennem hele forløbet. Hun har været en kæmpe støtte, og jeg er helt sikker på at, jeg aldrig var nået så langt som jeg er uden hende på sidelinjen. Hun gjorde min kamp utrolig meget lettere. 

 

Dina har lært mig utrolig meget, ikke bare om kost og træning med også om mig selv. Jeg har lært at jeg virkelig godt kan, når jeg vil. Hun har lært mig at være stærk selvom det hele godt kan være noget lort. Dina har åbnet mine øjne for at være sund ikke bare er en slankekur i en periode, men en livsstil, som man skal finde sig selv i. 

 

Så er det sidste spørgsmål nok, om jeg har nået det jeg ville sammen med Dina på 3 måneder? 

Igennem forløbet har jeg ikke smidt ligeså mange kilo, som jeg forventede jeg ville. Jeg måske havde forventede at jeg bare ville tabe mig helt vild når jeg ændrede min kost. Sådan gik det ikke for mig, i stedet har jeg smidt mange cm, hvilket har været ligeså motiverende for mig, da jeg har kunne se at min fedtproducent er gået ned og min muskelmasse er gået op. Så når jeg kigger på mig selv uden at tænke på tallene, er jeg fuldt ud tilfreds med, hvad jeg har opnået sammen med Dina. 

 

Jeg er ikke færdig med min forandring endnu, men nu er det tid til at kæmpe på egen hånd, hvilket jeg er klar til. Jeg kan kun takke Dina tusinde gange for, at hun har hjulpet mig så meget på vej, at jeg nu kan selv. Dina er guld værd! Og hvis jeg kan, kan du også! J 

IMG_1830.JPG