Nok til 6 sultne voksne:
En pose frisk spinat
2,5 dl kogte sorte quinoa – du kan også bruge spelt kerner, brune ris eller byg kerner
250 g friske blåbær
250 g friske jordbær
1 stort hvidvins dampet rødløg i grove skiver
Hvidvins dampet rødløg:
Skær et stort rødløg i grove skiver. Hæld 1 dl hvidvin og en 1/2 dl hvidvins eddike i en gryde. Smid rødløget deri og lad det koge i 7-10 min.
Køl løget ned.
Bland spinat, de dampede rødløg, quinoa og bær sammen i en stor skål. Serverer evt. Med hindbær og hvidvins dressing.
Hindbær og hvidvins dressing:
Lav evt en dressing af 2 dl hindbær,
1/2 dl æblecider eddike,
saften af en lime
3 spsk flydende honning,
1 dl rapsolie
1 dl hvidvin
Blend det hele sammen i en mini hakker.