IMG_3362-0.jpg

Spinat og lakse tærte

Nok til 5-6 personer – eller til 4 meget sultne voksne.

Bund:

125 g fuldkorns majsmel

75 g havregryn – evt glutenfri eller boghvedeflager

50 g olivenolie

100 g skyr 

Bland det hele sammen. Tryk dejen ud i en tærteform.

Bag bunden ved 180 g i 10 min.

Fyld:

250 g hytteost

3 æg

100 g skyr

3 forårsløg – hakket fint

4 blomme tomater – skåret i tern

250 g frosset spinat

200 g laks

50 g rejer

1 spsk salvie

2 spsk timian 

Salt og peber

Bland æg, skyr, hytteost og alle krydderierne.

Når bunden har været i ovnen fordeles spinat, tomater, forårsløg, laks og rejer jævnt. Herefter hældes den flydende masse over.

Bag tærten videre ved 180 g i 30-35 min.