Behandling af lyskenskade ved Dina Alminde.

Jeg var så uheldig at falde i forbindelse med at det var glat helt tilbage i slutningen af februar. Jeg fik et overstræk i min lysken.

Jeg troede det var noget der gad at forsvinde af sig selv, hvis jeg bare holdte den i ro i et par uger. Men da smerten stadig var der efter et par uger og den var fortsat så slem, at jeg ik ku dyrke håndbold, som jeg ellers bruger rigtig meget tid på, søgte vi hjælp ved en fysioterapeut. Der fik jeg 10-15 behandlinger uden af det hjalp noget som helst.

På det her tidpunkt var der nok gået ca. 4 måneder og jeg var ved at blive desperat – for ikke nok med, at jeg ikke havde kunne spille håndbold så skulle jeg også starte på Skyum Idrætsefterskole efter sommerferien og det ville jo ikke være særligt sjovt, hvis jeg ikke kunne være med til alt det sjove (idrætten).

Min mor kontaktede så Dina Alminde og hun sagde heldigvis ja til at behandle mig med akupunktur og her kunne jeg hurtig mærke en bedring. Efter ca. 3 uger med behandlinger ved Dina var jeg klar til både at spille håndbold igen og være fuldstændig klar til skolestart på Skyum.

Det var helt fantastisk – så kæmpe tak til dig Dina.

Mange hilsner fra Magnus Møller ☺