img_3423.jpg

Thai nudelsalat med oksekød

Virkelig lækker og let ret. Det tager max 20 min at lave:)

Jeg har brugt nudler lavet af shirataki. Det er en plante der har været brugt i flere 1000 år i Kina – som er meget kcal fattig. Den er både mælke og glutenfri. Du kan vælge at brug almindelig nudler:)

Oksekødet har jeg marineret aftenen inden- så det har stået natten over. Så gør endelig det for at spare tid.

Til 6 personer skal du bruge følgende:

Oksekødet og marinaden:

700 g oksekød i strimler

1 dl soya sauce- evt glutenfri

1/2 dl olivenolie

3 spsk sesamfrø

Saften fra 1 lime

1 spsk kokos sukker- eller rørsukker

4 fed hvidløg

4 cm ingefær – fint hakket

1 rød chili- hakket fint

Bland marinaden sammen og kom oksekødet i en pose sammen med marinaden. Lad det gerne stå natten over.

Nudlerne laver du efter anvisningen.

Herefter lader du dem stå i en skål. Pres en lime hen over – så de ikke klister sammen.

Herefter gør du grøntsagerne klar. Du skal bruge:

1/2 rødt spidskål

4 store revne gulerødder

300 g asparges broccoli- du skære i halve

5 forårsløg- i grove skiver

Bland alle grøntsagerne sammen i en skål.

Nu skal du igang med at steget kødet. Si marinaden fra- uden at smide den væk. Steg kødet i en wok ved høj varme. Når det er brunes tilsætter du nudlerne og steger videre i et par minutter. Kom herefter marinaden ved og steg videre.

Bland det hele i grøntsagerne og serverer på et stort fad:))

Velbekomme;)