Virkelig lækker og let ret. Det tager max 20 min at lave:)
Jeg har brugt nudler lavet af shirataki. Det er en plante der har været brugt i flere 1000 år i Kina – som er meget kcal fattig. Den er både mælke og glutenfri. Du kan vælge at brug almindelig nudler:)
Oksekødet har jeg marineret aftenen inden- så det har stået natten over. Så gør endelig det for at spare tid.
Til 6 personer skal du bruge følgende:
Oksekødet og marinaden:
700 g oksekød i strimler
1 dl soya sauce- evt glutenfri
1/2 dl olivenolie
3 spsk sesamfrø
Saften fra 1 lime
1 spsk kokos sukker- eller rørsukker
4 fed hvidløg
4 cm ingefær – fint hakket
1 rød chili- hakket fint
Bland marinaden sammen og kom oksekødet i en pose sammen med marinaden. Lad det gerne stå natten over.
Nudlerne laver du efter anvisningen.
Herefter lader du dem stå i en skål. Pres en lime hen over – så de ikke klister sammen.
Herefter gør du grøntsagerne klar. Du skal bruge:
1/2 rødt spidskål
4 store revne gulerødder
300 g asparges broccoli- du skære i halve
5 forårsløg- i grove skiver
Bland alle grøntsagerne sammen i en skål.
Nu skal du igang med at steget kødet. Si marinaden fra- uden at smide den væk. Steg kødet i en wok ved høj varme. Når det er brunes tilsætter du nudlerne og steger videre i et par minutter. Kom herefter marinaden ved og steg videre.
Bland det hele i grøntsagerne og serverer på et stort fad:))
Velbekomme;)