Der bliver ca. 10 stk
Marcipan:
130 g mandelmel
20 g sukrin gold
20 g neutral protein pulver
50 g pasteuriseret æggehvider
1 tsk vanilje pulver
Mørk chokolade til enderne
Fyld:
70 g mandelmel
50 protein pulver uden smag
4 spsk kakao pulver
80 g havregryn- evt glutenfri
100 g kokosmælk
20 g hindbær til mos
50 g tranebær
3 tsk lakrids pulver – eller 2 tsk romessen ( alt efter hvilken smag du vil have)
Bland marcipan masse sammen til en klump. Massen skal være meget tør i det.
De øvrige ingredienser blandes sammen i en anden skål. Her skal massen også være lidt “tør” i det. Så tilsæt evt flere havregryn eller kokosmel.
Rul marcipan massen ud i en lang flad rektangel.
Rul fyldet til en pølse og placeret midt på marcipanen. Rul marcipanen rundt om fyldet.
Skær 10 træstammer ud og dyp enderne i smeltet mørk chokolade.