“Dejlige og velsmagende retter, der er nemme at gå til” tidligere deltager på online gruppeforløb

Hvor er det dejligt at du læser det her – det betyder nemlig du vil med ud på en rejse – et gruppeforløb, hvor vi skal prøve at være så meget sammen som muligt men hver for sig.

Et gruppeforløb strækker sig over 6 uger. I den periode skal vi få vendt bølgen, leve sundere og tabe nogle kg.

Hele gruppen er afhængig af hvordan vi kommunikerer til hinanden. Derfor er det vigtigt for mig, at sætte nogle rammer for den kommunikation. Kommunikationen kan nemlig blive afgørende for om vi motiverer hinanden eller dræner motivationen.

“Dine dokumenter har givet mig stof til eftertanke og jeg har skrevet mig den viden bag øret”

Vi har vores interne gruppe. I gruppen er kun medlemmer – alt hvad der bliver skrevet bliver i gruppen. Andre udenfor gruppen kan ikke læse opslag eller andet. Jeg forventer af jer alle sammen, at de opslag der kommer er ”hemmelige”.

Jeg vil løbende ligge dokumenter ind i gruppen. Det vil selvfølgelig være madplaner med opskrifter, forslag til opsparing i sparegrisen, ideer til træning og viden/ teori omkring kost.

“tak for dig – det duer bare det du laver og maden smager skønt” tidligere deltager

Derudover vil jeg jo rigtig gerne i ligger billeder ud af jeres mad, jeres træning – så vi på den måde kan motivere hinanden. Det bliver jeres interne kommunikation i gruppen – der vil skabe en gruppedynamik, som vi skal have til at opstå online. Giv derfor hinanden et like – brug hinanden til inspiration og hold hinanden i ilden.

Jeg vil være i gruppen dagligt i hverdagene. Det er dog vigtig for mig, at sige i ikke kan forvente at jeg sidder hver aften eller i weekenderne og svare på spørgsmål i gruppen.

” 5 kg på 4 uger! Jeg er glad for nye vaner som jeg vil holde fast i” tidligere deltager på online forløb

Men hvad får du så:

Du får madplan med opskrifter til 6 uger

Træningsplaner til forskellige niveauer

Alt træning kan foregå hjemme eller i naturen

En lukket facebook gruppe, hvor i kan inspirer hinanden og have det sjovt.

Så skal vi selvfølgelig også udfordres lidt på andre planer- men det må være en del af overraskelsen.

Så laver vi en sparegris, så der kan optjenes kcal til lidt ekstra.

Alle kan følge planen. Den bliver lavet børnevenlig, så din familie kan spise med. Træningen bliver lavet udenfor- så her kan i være med hele familien.

Alt dette bliver som en gruppe – men hver for sig.

2022 er der opstart uge 4, 11, 18

Prisen for de 6 uger er 1100 kr.

Har du behov for individuelle madplaner, træningsplaner samt personlig sparring så skal du tilmelde dig sundhedsguide fremfor dette forløb:-)