VAS-puls og punkt dag ved GMII

Lær at mestre din VAS puls på denne intensive dag. Vi arbejder med at forfine din fornemmelse for VAS puls samt blive mere effektiv til at finde punkter.

Forfin din forståelse og anvendelse af RAC/VAS-pulsen med vores specialiserede kursus

Deltag i vores intensive kursus, hvor du lærer at mestre RAC/VAS-pulsen, en avanceret teknik, der udvider dine kompetencer indenfor Auriculoterapi, Posturologi, og Chromoterapi. Dette kursus vil udstyre dig med nøglefærdigheder til at aflæse kroppens signaler og optimere dine behandlingsstrategier gennem præcis og effektiv vejledning.

På kurset fokuserer vi på punktlokation og praktiske færdigheder. Du vil få muligheden for at træne i identifikation og behandling af relevante punkter. Uanset om din praksis involverer brug af nåle eller du foretrækker at arbejde med farver og frekvenser, vil dette kursus forbedre dine teknikker og tillade dybere praksis med din foretrukne metode.

Hvad Indeholder Kurset?

1. Dykning ned i komplekse scenarier og teknikker for problemløsning.

2. Vejledning til at forbedre tydeligheden og anvendeligheden af VAS-pulsen, styrkende dine færdigheder på tværs af forskellige discipliner.

3. Hands-on øvelser i nålepositionering for at sikre præcis og stabil håndtering.

4. Teknikker til at søge efter behandlingspunkter med dit valgte værktøj – fra nåle til farvefrekvenser, afhængigt af dit specialområde.

5. Indsigt i de nuancerede forskelle i at placere nåle mellem forskellige ører og forståelse af individuelle kropslige og reaktive forskelle.

6. Opbygning af en sikker og effektiv stikteknik, der forbedrer din selvtillid og præcision i behandlinger.

Praktisk Anvendelse og Fordybelse

Gennem kurset vil du lære at tolke RAC/VAS-pulsen for at identificere energiblokeringer og -forstyrrelser i kroppen. Du opnår vigtig indsigt i, hvordan pulsen kan lede dine valg af behandlingspunkter og bestemme det mest effektive tidspunkt og metode for hver behandling. Kurset er designet til at give dig de nødvendige færdigheder til effektivt at anvende disse teknikker i praksis, hvilket forbedrer behandlingsresultaterne for dine klienter.

Tag skridtet videre i din professionelle udvikling ved at dykke ned i RAC/VAS-pulsens verden, og opnå håndgribelig ekspertise, der vil gavne både dig og dine klienter.

Kurset er en del af GMII kurser indenfor auriculoterapiens univers.

Udforsk nye muligheder! Tilmeld dig nu og vær med til at vokse og lære. Klik her for at starte!

Dina Alminde

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Hun har mange års erfaring både indenfor behandling og undervisning.

Udforsk nye muligheder! Tilmeld dig nu og vær med til at vokse og lære. Klik her for at starte!