Jeg elsker det asiatiske køkken- og er nok gået lidt i Asien mode:)
Denne suppe kan du bruge flere dage i træk- uden at blive træt af den. Variere det topping du bruger – så bli er du aldrig træt af den.
Til 6 personer skal du bruge:
2 osso bucco
3 l vand
2 hele ingefær
2 hele løg
Salt og peber
1 tsk kanel
1 tsk ingefær
1 tsk spidskommen
1 tsk koriander
1/2 dl fiskesauce
2 spsk kokos sukker
2 hele løg
Derudover risnudler eller glas nudler som du tilbereder til slut
Start med at skær ingefær og løg over i halve. Kom dem i ovnene ved 250 grader i 10 min. Tag dem derefter ud og stil dem fra.
Brun kødet i en stor gryde. Kom krydderierne i og brun den af i 1 min. Kom vandet ved- sammen med alle de øvrige ingredienser, løg og ingefær. Det skal simre i 2 timer.
Mens suppen simre gør du topping klar:
2 store rød snack peber i strimler
1 bd forårsløg
2 røde chili
Friske koriander
Frisk persille
Frisk kløver- kan undlades
Bønnespire
Når suppen har kogt sir du den. Skær kødet i små tern og kom det i en lille skål.
Kog nudlerne efter forskrifterne.
Når du serverer det stiller du topping ind på bordet. Start med at kom nudlerne i en skål og suppen ovenpå. Herefter kommer man topping i:))))
Elsker asiatisk mad- nyd det med familien og vennerne!!