Elsker let aftensmad- som ikke kræver ret meget tilberedning. Wok retter her i huset er ofte “rester” fra ugen. Alle de grøntsager der ikke lige er blevet spist som planlagt- kød fra fryseren og så nogle nudler.

Her er jeg blevet ret stor fan af nudler lavet af svampe- konjac svampe. De er gluten fri- mælkefri- fri for stivelse- fedt osv. I sig selv smager de ikke ret godt- men de er helt perfekt i en wok ret:)

Til 4 personer:

1 broccoli

4 portobello svampe

2 store gulerødder

2 pk nudler- konjac svampe

2 andebryst – gerne de store

3 spsk soya sauce- glutenfri

2 lime frugter

3 fed hvidløg

Start med at skær portobello i skiver, gulerødderne i skiver og broccoli i buketter.

Steg andebryst med skind siden ned af ved høj varme. I ca 2-4 min indtil det er brunt. Herefter steger du det i 1 min på den anden side. Kom dem i ovnen ved 180 grader i 15 min.

Imens steger du grøntsagerne på panden. Steg indtil svampene tager farve. Bland imellem tiden en marinade af hvidløg, lime saft og soya. Når svampene har taget farve tilsætter du marinaden og steger videre et par minutter. Skyld nudlerne godt og kom dem i. Steg videre til anden er færdig.

Skær anden i skiver. Anret wok retten med 4-5 skiver andebryst.

Serverer🥦🍲