Kostvejledning

Jeg er uddannet kostvejleder og har mange års erfaring indenfor området.

Udover min kostvejleder uddannelse er jeg også uddannet personlig træner og har to overbygninger på min kostvejleder uddannelse – herunder i eliteidræt samt børn og overvægt. Min tilgang til kostvejledning er baseret på sundhedsstyrelsens anbefalinger. Jeg går ind for at få en naturligt afbalanceret forhold til kost og motion, hvor der ikke er masser af forbud og dermed er jeg også modstander af den sort/ hvid tænkning der er indenfor området. Alt handler om balance i hvor mange kcal der bruges og hvor mange der forbrændes.

Det er vigtigt for mig, at du får den løsning der passer til din hverdag. Det gælder alle – om vi snakker vægttab, en sundere livsstil eller du er eliteidrætsudøver, der vil optimerer din træning.

Personlig Sundhedsguide:

For dig der har behov for at få en sundere livsstil og smide nogle ekstra kg. Sundhedsguide bliver altid lavet efter din hverdag. Vi er inde og se på hvad der passer ind i din hverdag og hvordan vi kan få planerne til at hænge sammen med resten af din hverdag. I sundhedsguide for du en konkret kostplan og en træningsplan, der bliver lavet udfra det spørgeskema du skal udfylde inden vores opstart. I den personlige sundhedsguide har vi løbende kontakt og jeg kan hjælpe dig igennem de forhindringer du oplever undervejs. Du behøver ikke bo i nærheden for at få den personlige opfølgning – vi kan enten tage den i klinikken, over en video konsultation eller over telefonen.

Når jeg har fået spørgeskemaet retur fra dig begynder jeg lave dine planer. Jeg laver både en realistisk kost og træningsplan for dig. Det betyder det vigtigste er, at den passer ind i din hverdag og dit liv.

Opstarts samtale med vejning, måling af fedtprocent, body age mv.         1800 kr.

Samlet pakke med 5 opfølgninger (skal bruges indenfor 1 år)                     1500 kr.

I alt                                                                                                                   3300 kr.

(du har mulighed for at betale i tre månedlige rater af 1100 kr.)

Efterfølgende opfølgnings samtaler                                      350 kr. for 30 min.

Sundhedsguide som online gruppe forløb

Er du ikke til personlige forløb og vil du hellere have et online gruppe forløb, så send mig en mail. Jeg starter løbende lukkede gruppeforløb op, til dig der gerne vil tabe dig.

Når du er tilmeldt et sundhedsguide gruppe forløb foregår det hele online i en lukket facebook gruppe. Vi starter alle sammen op på samme tid. Hver uge vil du modtage en madplan for den kommende uge. 

I gruppen motiverer vi hinanden med billeder af vores mad, motion og gode ord med på vejen. Der vil løbende være teori omkring sundhed, motion og de psykologiske mekanismer, der ofte spænder ben for os under et vægttab.

Der vil være træningsplaner i gruppen som man kan bruge efter behov og tid.

I hvert forløb vil der være 1 webinar, hvor kommer omkring de forskellige udfordringer der er i et forløb.

Prisen for et 6 ugers gruppe forløb på facebook er 850 kr.

Har du behov for noget ekstra under de online forløb vil det også her være muligt at tilkøbe personlige video konsultationer på 30 min for 350 kr.

Eliteidræt (Præstationsguide):

Kost og træning hænger sammen. Så din kost har utrolig stor betydning for dine resultater – så vi ser på hvordan din træning typisk er på en uge, hvordan stævner/ løb ligger. Hvor mange timers træning du har i hvilke puls zoner. Vi ser på din hverdag – hvordan er din træning placeret – har du arbejde ved siden af som vi skal arbejde ind osv. Hvad er dit mål? Er det at holde vægten – opbygge muskelmasse – vægttab osv.

Ud fra det laver jeg en kostplan til dig som vi gennemgår sammen.

Pris                                                                                              2000 kr.                      

Vær opmærksom på, at der kan forkomme venteliste på et forløb.

Firma forløb

Vil du gerne øge trivslen og sundheden hos dine ansatte, så er det muligt at sammensætte forløb ude hos dig. Kontakt mig og hør nærmere.

Der er allerede mange, der har været i forløb –  her kan du se nogle af deres resultater:

Hvis det er noget for dig, eller hvis bare du har flere spørgsmål til det, så kontakt mig

Print Friendly, PDF & Email