Kostvejledning

Kostvejledning

Jeg er uddannet kostvejleder og har mange års erfaring indenfor området.

Udover min kostvejleder uddannelse er jeg også uddannet personlig træner og har to overbygninger på min kostvejleder uddannelse – herunder i eliteidræt samt børn og overvægt.

Det er vigtigt for mig, at du får den løsning der passer til din hverdag. Det gælder alle – om vi snakker vægttab, en sundere livsstil eller du er eliteidrætsudøver, der vil optimerer din træning.

Er du ikke til personlige forløb og vil du hellere have et online gruppe forløb, så send mig en mail. Jeg starter løbende lukkede gruppeforløb op, til dig der gerne vil tabe dig. Der er ikke mulighed for at rette i planerne, så de passer personligt til dig og ingen individuelle møder – men det er hellere ikke alle der har behov for det. Prisen for et 6 ugers gruppe forløb på facebook er 850 kr. I forløbet er der en ny madplan hver uge, træningsplan både til nybegynder og øvet du kan lave hjemme – samt en lukket gruppe hvor i kan bruge hinanden, motiverer alt det i vil 🙂 Derudover kommer der løbende teori omkring kost, træning og motivation. 

Helbredsguide:

For dig der har behov for en mere ”helbreds orienteret kostvejledning”. Hvis du har set udsendelsen ”Spis dig rask” – så er dette en pakke hvor vi arbejder med dit helbred. Det kan være du har problemer med atopisk eksem, astma, forhøjet blodtryk, PCO, IBS, ekstrem tør hud, gigt smerter, inflammation i kroppen, stress, PTSD mv.

Opstarts samtale med vejning, måling af fedtprocent, body age mv.         1800 kr.

Samlet pakke med 5 opfølgninger (skal bruges indenfor 1 år)                     1500 kr.

I alt                                                                                                                   3300 kr.

(du har mulighed for at betale i tre månedlige rater af 1100 kr.)

 

Efterfølgende opfølgnings samtaler                                      350 kr. for 30 min.

Sundhedsguide:

For dig der har behov for at få en sundere livsstil og smide nogle ekstra kg. Sundhedsguide bliver altid lavet efter din hverdag. Vi er inde og se på hvad der passer ind i din hverdag og hvordan vi kan få planerne til at hænge sammen med resten af din hverdag. I sundhedsguide for du en konkret kostplan og en træningsplan, der bliver lavet udfra det spørgeskema du skal udfylde inden vores opstart.

Herefter har vi 1 times samtale, hvor vi gennemgår planerne sammen og måler din body age, fedtprocent, fedt fri masse mv.

Opstarts samtale med vejning, måling af fedtprocent, body age mv.         1800 kr.

Samlet pakke med 5 opfølgninger (skal bruges indenfor 1 år)                     1500 kr.

I alt                                                                                                                   3300 kr.

(du har mulighed for at betale i tre månedlige rater af 1100 kr.)

Efterfølgende opfølgnings samtaler                                      350 kr. for 30 min.

Online forløb

Der er mulighed for at tage både sundhedsguide og helbredsguide online i klinikken. Spørg efter den mulighed 🙂

Familiens sundhedsguide:

Trænger hele familien til at få ændret livsstil? Måske er mor eller far overvægtige og børnene er ved at blive det? Det kan også være det bare er svært at få sund kost og motion ind i hverdagen – og i kan mærke det hele trækker i den forkerte retning.

Her bruger vi 1,5 time på at snakke hele familiens livsstil igennem. Få set på hvor vi kan sætte ind mht. ændringerne. Vi bliver konkret på hvad der skal ændres, hvordan det kan arbejdes ind i den hverdag din familie har – hvad det vil kræve af ændringer. Det er individuelt om børnene er med til samtalen – som udgangspunkt er opstarten altid uden børn medmindre børnene er over 10 år.

Til opfølgningerne kan børnene ofte deltage – det vurderer vi sammen.

Opstarts samtaler med evt. vejninger                                                                 2500 kr.

Samlet pakke med 5 opfølgninger (skal bruges indenfor 1 år)                     2000 kr.

I alt                                                                                                                    4500 kr.

(kan deles op i tre månedlige rater af 1500 kr.)

Eliteidræt (Præstationsguide):

Kost og træning hænger sammen. Så din kost har utrolig stor betydning for dine resultater – så vi ser på hvordan din træning typisk er på en uge, hvordan stævner/ løb ligger. Hvor mange timers træning du har i hvilke puls zoner. Vi ser på din hverdag – hvordan er din træning placeret – har du arbejde ved siden af som vi skal arbejde ind osv. Hvad er dit mål? Er det at holde vægten – opbygge muskelmasse – vægttab osv.

Ud fra det laver jeg en kostplan til dig som vi gennemgår sammen.

Pris                                                                                              2000 kr.                      

Vær opmærksom på, at der kan forkomme venteliste på et forløb.

Der er allerede mange, der har været i forløb –  her kan du se nogle af deres resultater:

Hvis det er noget for dig, eller hvis bare du har flere spørgsmål til det, så kontakt mig

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar