Jeg er uddannet kostvejleder og har over 15 års erfaring indenfor området.

Udover min kostvejleder uddannelse er jeg også uddannet personlig træner og har to overbygninger på min kostvejleder uddannelse – herunder i eliteidræt samt børn og overvægt. Min tilgang til kostvejledning er baseret på sundhedsstyrelsens anbefalinger. Derudover har jeg selvfølgelig også et alternativt syn på kosten, da jeg også er uddannet indenfor kinesisk medicin hvor kosten indgår som en naturlig del af et sundt helbred.

Jeg går ind for at få en naturligt afbalanceret forhold til kost og motion, hvor der ikke er masser af forbud og dermed er jeg ikke tilhænger af den sort/ hvid tænkning der er indenfor området. Alt handler om balance i hvor mange kcal der bruges og hvor mange der forbrændes. Hvordan kroppen har det – er der fysisk eller psykiske ubalancer der skal tages hensyn til.

Det er vigtigt for mig, at du får den løsning der passer til din hverdag. Dette ikke bliver endnu et forløb, hvor du efterfølgende øver din vægt igen – og måske endnu engang får et nederlag. 

Sundhedsguide for mig er bygget op omkring personlig rådgivning, undervisning samt behandling med auriculo terapi for sukkertrang/ overspisning.

Sundhedsguide

Forløbet bliver en kombination af undervisning/ foredrag hvor jeg vil tage forskellige emner op. Undervisningen vil foregå lørdag formiddag en gang i måneden.

Derudover er der vejning og behandling for sukkertrang, stress eller overspisning i klinikken 1 gang i måneden. Her kommer du i klinikkens åbningstid, der hvor det passer dig. Den tid bestiller du bare selv online, alt efter hvordan det passer dig.

Du vil når du starter op få en kostplan udleveret – som selvfølgelig er vejledende, så du kan spise med resten af familien. Derudover får du adgang til et planlægningsværktøj- som gør du kan få opskrifter til alle dine måltider og en indkøbsliste. På den måde er der noget for både dig, der har behov for opskrifter til alle dine måltider og dig der heller vil have det i mængder.

Vi kommer igennem forskelligt undervisning bl.a. omkring basal ernæring, hvad er proteiner, kulhydrater og fedt? Hvad har kroppen behov for- og hvordan gennemskuer du alle de “forskellige vægttabs” nyheder/ koncepter, der løbende kommer frem.

Teori omkring fysisk aktivitet og ideer til hvordan du finder det, der passer dig og passer ind i din hverdag.

Selvværd/ selvtillid- hvad er det der gør, at du kommer til at trøste spise, spise for meget og hvordan kan man bryde det mønster.

Der er løbende tilgang til forløbet- og det betyder at du kan starte op når det passer dig. Forløbet strækker sig over 4 mdr, så har vi nemlig været igennem alle undervisninger og jeg ved du er klædt godt på til selv at fortsætte.

Der er et begrænset antal pladser på 15 personer.

Prisen er 1100 kr pr måned.

 

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig godt i mål.

 

Der er allerede mange, der har været i forløb –  her kan du se nogle af deres resultater:

Hvis det er noget for dig, eller hvis bare du har flere spørgsmål til det, så kontakt mig